Doğan Şentürk: ‘Doğu Ekspresi’ni kuzeye taşıyın’

Doğan Şentürk’ün başlattığı kampanya, Ardahan’da destek buluyor ARDAHAN-BHA Ardahanlılar, “Kuzeye de Gel Doğu Ekspresi” adıyla ikinci bir kampanya başlatarak, gazeteci hemşerileri Doğan Şentürk’ün yıllar önce başlattığı ve tüm Ardahanlıların altına imza attığı kampanyanın duyulmasını talep ediyor. Seçimler öncesinde bu konuda Ardahanlılara söz verilmesini istiyorlar. Orta Asya’dan Çin’e kadar uzanan Kars-Tiflis-Bakü Demiryolu hattında bulunan Ardahan’ın, Çıldır...

Doğan Şentürk: ‘Doğu Ekspresi’ni kuzeye taşıyın’

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doğan Şentürk’ün başlattığı kampanya, Ardahan’da destek buluyor

ARDAHAN-BHA

Ardahanlılar, “Kuzeye de Gel Doğu Ekspresi” adıyla ikinci bir kampanya başlatarak, gazeteci hemşerileri Doğan Şentürk’ün yıllar önce başlattığı ve tüm Ardahanlıların altına imza attığı kampanyanın duyulmasını talep ediyor. Seçimler öncesinde bu konuda Ardahanlılara söz verilmesini istiyorlar.

Orta Asya’dan Çin’e kadar uzanan Kars-Tiflis-Bakü Demiryolu hattında bulunan Ardahan’ın, Çıldır Gölü’nün yanı başına kurulacak bir istasyon ile Doğu Ekspresi’nin rotasına eklenmesi gerektiğini vurgulayan Ardahanlılar, bu adımın bölge turizmi için önemli bir adım olacağını dile getiriyorlar. Ancak, henüz Ulaştırma Bakanlığı ve TCDD’den bu yönde somut bir adım atılmamış olması, Ardahanlıların umudunu ve kararlılığını artırıyor. Ardahan halkı, bu konuda duyarlılık gösteren yetkililerden destek bekliyor ve Doğu Ekspresi’nin rotasına Ardahan’ı da eklemelerini talep ediyor.

Doğan Şentürk: ‘Doğu Ekspresi’ni kuzeye taşıyın’

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.